• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Verdensmad
  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om verdensmad.dk

Supplì al telefono (Panerede kød-ruller)

15. november 2020 by Thomas Skriv kommentar

Gå til opskrift Udskriv

Supplì al telefono

Streetfood direkte fra roms gader. Supplì al telefono er ruller af kød, ris og tomat der omkranser en lille smule mozarella ost og så paneres og frituresteges. De er helt perfekte som et italiensk indspark til en typisk “Superbowl Fingerfood” middag, som en appetizer inden middagen eller medbragte til et samskudsgilde.

Laves de på forhånd, kan de fryses ned inden de frituresteges og så frituresteges direkte fra frost (tager 2-3 min mere) eller laves om morgenen og opvarmes i ovnen.

Print Opskrift

Supplì al telefono

Supplì al telefono er ruller af kød, ris og tomat der omkranser en lille smule mozarella ost og så paneres og frituresteges.
Klargøring15 minutter
Koge- og stegetid1 time 10 minutter
Total Tid1 time 25 minutter
Ret: Forret, Snack
Køkken: Italiensk
Personer: 12 stk

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 gram hakket okekød
  • 2 timiankviste – kun bladene
  • 100 ml rødvin
  • 400 gram tomatpuré ikke koncentrat
  • 200 gram risotto ris
  • 200 ml oksefond
  • 100 gram parmesanost
  • 150 gram bøffelmozarella
  • Smør
  • 1 æg
  • 50 gram mel
  • 100 gram brødkrummer
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Hak løg og hvidløg, fint, pluk timianbladene fra kvisten og riv parmesan osten fint.
  • Sautér nu løg og hvidløg i lidt olivenolie ved middelvarme indtil de er bløde. Tilføj nu det hakkede kød og timian og brun kødet godt.
  • Tilføj rødvin og lad det koge ind til halv størelse. Tilføj så tomatpuréen og lad det simre i 20 minutter. Tilføj nu risotto risene og lad dem koge indtil al tomatpuréen er absorberet. Tilføj så lidt oksefond – en lille smule ad gangen – indtil risene næsten er færdige. Fjern så gryden fra varmen.
  • Smelt smøret i sammen med parmesanosten. Spred det nu ud på en bradepande og køl af i køleskabet eller fryseren indtil det er kølet af og har sat sig.
  • Riv mozzarellaen ud i 12 lige store stykker. Skær risene ud i 12 lige store portioner. Tag en portion ris op i hånden, kom mozzarellaen i midten, og rul risene rundt om, så du får en cylinderform med mozzarella i midten. Gentag dette for alle stykkerne. Opvarm fritureolie til cirka 180 grader. Pisk æg i en skål, kom mel i en anden og brødkrummer i en tredje. En rulle ad gangen rulles i mel, så æg og så brødkrummer. Derefter frituresteges de i batches indtil de er gyldne. Dræn derefter dine supplì på noget køkkenrulle. Servér dem varme!

Skrevet i: Alle Opskrifter, Forret, Italiensk, Snacks, Tilbehør Tags: friture, friturestegt, Italiensk, Oksekød, Ris

Previous Post: « Pizzette (Mini-pizzaer)
Next Post: Antipasti – En forretsservering af diverse små-retter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Primær Sidebar

Seneste indlæg

  • Labneh med bær og frugter – den perfekte morgenmad eller lette dessert
  • Pollo alla diavola (djævelsk kylling)
  • Lamb Rogan Josh – Indisk gryderet med lam
  • Butter Chicken (Murgh Makhani) – autentisk indisk opskrift
  • Malai Kofta – Vegetarisk Indisk karrygryde

Seneste kommentarer

  • Allison til Peposo dell’Impruneta – opskrift på Italiensk simregryde af oksekød
  • Paulina til Peposo dell’Impruneta – opskrift på Italiensk simregryde af oksekød
  • 7 kogus til Mellemøstlig kofta af lam
  • sikis izle til Pizza Bianco med kartofler og Rosmarin – Kartoffelpizza
  • Lloyd til Peposo dell’Impruneta – opskrift på Italiensk simregryde af oksekød

Arkiver

  • december 2020
  • november 2020
  • januar 2020
  • december 2019

Kategorier

  • Alle Opskrifter
  • Bageopskrifter
  • Dessert
  • Egyptisk
  • Forret
  • Hovedretter
  • Indisk
  • Italiensk
  • Kylling
  • Lammekød
  • Marokkansk
  • Mellemøstligt
  • Morgenmad
  • Oksekød
  • Pasta
  • Snacks
  • Suppe
  • Tilbehør
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Copyright © 2021 Verdensmad on the Foodie Pro Theme