• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Verdensmad
  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om verdensmad.dk

Kulmule med pinjekerner

11. september 2021 by Thomas Skriv kommentar

Gå til opskrift Udskriv

Filetto di merluzzo in padella

Kulmule-fillet med pinjekerner og persillesovs. Simpelt, lækkert og nemt at lave. Denne opskrift fra de italienske kystbyer består af en pandestegt kulmule-fillet, der er vendt i mel. Dette giver en sprød skorpe på fisken, der indkapsler al smagen så den ikke bliver for tør. Kulmulen er serveret med en smør-persillesovs (som nok er den nemmeste du nogensinde kommer til at lave) og toppet med ristede pinjekerner.

Serveringsforslag

Server fisken med en dejlig salat – eventuelt en kål-salat med en sennepsdressing. Alternativt kan den nemt fungere som Anden Ret efter en tungere pastaforret som Carbonara. Det kan virke underligt at servere fisk efter pasta og ikke omvendt – men det er det rigtige at gøre. Laver man carbonara som den skal laves er den nemlig relativt tung, men fungerer samtidig godt som første ret. Her er det dejligt at slutte af med en lettere og fin anden ret i form af denne opskrift på kulmule. Alternativt kan du også starte med en god omgang muslinger. Servér eventuelt også lidt brød og smør til hvis du ønsker. Mulighederne er uendelige.

Print Opskrift

Kulmule med pinjekerner og persillesovs

Klargøring10 minutter
Koge- og stegetid10 minutter
Total Tid20 minutter
Ret: Forret, Hovedret
Køkken: Italiensk
Personer: 4 Personer

Ingredienser

  • 600 gram kulmule
  • 80 gram smør
  • 30 gram pinjekerner
  • 50 gram hvedemel
  • 10 gram persille finthakket
  • 150 ml vand
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Rist først pinjekernerne over middel varme i 2-3 minutter eller indtil de er gyldne. De må ikke brænde på.
  • Hak persillen fint.
  • Fileter fisken og skær den ud i portionstørrelser.
  • Smelt smørret over lav varme.
  • Hæld mel i en skål og vend fisken heri.
  • Tænd ovnen på 50 grader almindelig ovn.
  • Når smørret er smeltes skrues op til høj varm, og fisken kommes i lidt ad gangen. De skal have cirka 2-3 minutter per side. Kom eventuelt ekstra smør i hen ad vejen hvis nødvendigt.
  • Hold fisken varm på en tallerken du stiller i ovnen.
  • Når al fisken er stegt og holdes varm kommer du vandet i panden. Rør det godt sammen og lad det koge i nogle minutter. Kom så persille i og lad vandet koge næsten helt ind. Smag til med salt og peber.
  • Anret så fisken pænt på en tallerken med lidt ad saucen og pynt med pinjekerner. Buon appetito!

Skrevet i: Alle Opskrifter, Forret, Hovedretter, Italiensk Tags: Fisk, Forret, hovedret, Italiensk

Previous Post: « Manakish – Libanesisk Pizza
Next Post: Græske Pitabrød – Verdens bedste Fladbrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Primær Sidebar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Seneste indlæg

  • Stegte aubergine med ansjoser
  • Verdens. Bedste. Falafler.
  • Skovduer med granatæblesirup og lardo
  • Græske Pitabrød – Verdens bedste Fladbrød
  • Kulmule med pinjekerner

Kategorier

  • Alle Opskrifter
  • Asiatisk
  • Bageopskrifter
  • Dessert
  • Egyptisk
  • Forret
  • Frokost
  • Fussionskøkken
  • Græsk
  • Hovedretter
  • Indisk
  • Italiensk
  • Kylling
  • Lammekød
  • Marokkansk
  • Mellemøstligt
  • Morgenmad
  • Nordafrikansk
  • Oksekød
  • Pasta
  • Snacks
  • Suppe
  • Thailandsk
  • Tilbehør
  • Uncategorized
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Vietnamesisk

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Copyright © 2022 Verdensmad on the Foodie Pro Theme