• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Verdensmad
  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om verdensmad.dk

Hjemmelavet Bacon McMuffin

2. januar 2020 by Thomas 3 kommentarer

Gå til opskrift Udskriv

I morges lavede jeg Engelske Muffin Brød. Det endte i denne omgang til et par skønne McMuffins, som vi kender dem bedst fra McDonald’s. Engelske Muffins (se opskrift her), cheddarost, bacon og æg. Simpelt, men lækkert. Hvordan laves æggene bedst? Jeg har nogle bageringe. Heri kan de nemt klækkes, blommen flækkes og piskes lidt sammen med lidt salt og peber og bum – ind i ovnen med dem. Men man kan lige så nemt lave en omelet og folde den sammen, pochere et æg eller scramble dem (for verdens bedste scramble eggs, se opskriften her). Mulighederne er mange – men har du bageringe eller muffinforme, der kan tåle en ovn, vil det være den mere “McDonald’s korrekte’ måde at lave dem på. Men så igen, McDonald’s kan tage fejl – måske er der bedre måder at lave dem på. Føl dig fri til at eksperimentere med det præcis som du lyster.

Print Opskrift

Hjemmelavet Bacon McMuffin

Klargøring5 minutter
Koge- og stegetid10 minutter
Total Tid15 minutter
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Personer: 2 McMuffins

Udstyr

  • Bageringe eller ovnfaste muffinforme. Har du ikke dette, må du lave æggene på en anden måde. De kan laves som en omelet, scrambles eller endda pocheres.

Ingredienser

  • 2 stk engelske muffinbrød
  • 2 æg
  • 2 skiver bacon
  • lidt smør
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Tø eventuelt dine muffins op natten over i køleskabet.
  • Tænd din ovn på 180 grader.
  • Sæt 2 bageringe på en plade med bagepapir under. Læg de to stykker bacon pænt ved siden af.
  • Kom de to æg ned i hver siden bageringe, pisk dem let sammen med lidt salt og peber ved hjælp af en gaffel så blommen ‘åbner sig’, men ikke så de er helt uniforme.
  • Kom dem i ovnen sammen med dine optøede muffinbrød (er de ikke optøede, kan du med fordel komme muffinbrødene i ovnen lidt før dine æg. Efter cirka 7-8 minutter (når din bacon og æg begynder at se færdige ud) kan du tage det hele ud af ovnen.
  • Prik huller i midten af muffinbrødet hele vejen rundt, og separer så de to halve fra hinanden. Smør begge sider med lidt smør. Saml dem med en skive cheddarost nederst, derefter 1-2 skiver bacon og så ægget. Kom dem eventuelt i ovnen igen i eftervarmen i cirka 1 minut så osten smelter. Server med det samme og nyd dine hjemmelavede Egg McMuffin.

Tips of Tricks

McDonald’s serverer også Sausage McMuffins. Her skal du pr. patty bruge cirka 50-60 gram svinekød som røres sammen med salt, peber, timian, presset hvidløg (ikke fintsnittet, men kørt igennem en hvidløgspresser) eller hvidløgspulver, salvie og eventuelt tørret rosmarin. Når det hele er blandet godt formes de til  de blive stegt på panden. De kan nemt fryses ned sammen med dine engelske muffin brød. Steg dem kort på panden inden brug. Alternativt kan du blot bruge den italienske ‘Salsiccia’ pølse. Den er endnu bedre! End ovenstående hurtige opskrift.

Skrevet i: Alle Opskrifter, Morgenmad, Snacks

Previous Post: « Engelske Muffin Brød
Next Post: Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. froleprotrem

    29. september 2020 kl. 0:44

    Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Thanks!

    Svar
    • Thomas

      15. november 2020 kl. 12:22

      Hi there
      Can you write in danish? At the moment I am not seeking new writers. However, that might change in the future 🙂

      Svar
  2. zortilonrel

    5. oktober 2020 kl. 8:37

    Yay google is my king aided me to find this great web site! .

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Primær Sidebar

Seneste indlæg

  • Khao Soi
  • Parmigiana di Melanzane
  • Olio Santo – Hjemmelavet Chiliolie
  • Citronolie med rosmarin
  • Bánh Xèo – opskrift på sprøde vietnamesiske pandekager

Seneste kommentarer

  • Thomas til Gourmet Hodogs med Brioche
  • Antilla Knudsen til Gourmet Hodogs med Brioche
  • Klaus Pedersen til Pizza Bianco med kartofler og Rosmarin – Kartoffelpizza
  • Thomas til Hawawshi – Egyptisk sandwich
  • Ditte-Marie til Spezzatino di Manzo – Italiensk oksekødsstuvning

Arkiver

  • april 2021
  • marts 2021
  • februar 2021
  • december 2020
  • november 2020
  • januar 2020
  • december 2019

Kategorier

  • Alle Opskrifter
  • Asiatisk
  • Bageopskrifter
  • Dessert
  • Egyptisk
  • Forret
  • Frokost
  • Hovedretter
  • Indisk
  • Italiensk
  • Kylling
  • Lammekød
  • Marokkansk
  • Mellemøstligt
  • Morgenmad
  • Oksekød
  • Pasta
  • Snacks
  • Suppe
  • Thailandsk
  • Tilbehør
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Vietnamesisk

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Copyright © 2021 Verdensmad on the Foodie Pro Theme