
I morges lavede jeg Engelske Muffin Brød. Det endte i denne omgang til et par skønne McMuffins, som vi kender dem bedst fra McDonald’s. Engelske Muffins (se opskrift her), cheddarost, bacon og æg. Simpelt, men lækkert. Hvordan laves æggene bedst? Jeg har nogle bageringe. Heri kan de nemt klækkes, blommen flækkes og piskes lidt sammen med lidt salt og peber og bum – ind i ovnen med dem. Men man kan lige så nemt lave en omelet og folde den sammen, pochere et æg eller scramble dem (for verdens bedste scramble eggs, se opskriften her). Mulighederne er mange – men har du bageringe eller muffinforme, der kan tåle en ovn, vil det være den mere “McDonald’s korrekte’ måde at lave dem på. Men så igen, McDonald’s kan tage fejl – måske er der bedre måder at lave dem på. Føl dig fri til at eksperimentere med det præcis som du lyster.
Hjemmelavet Bacon McMuffin
Udstyr
- Bageringe eller ovnfaste muffinforme. Har du ikke dette, må du lave æggene på en anden måde. De kan laves som en omelet, scrambles eller endda pocheres.
Ingredienser
- 2 stk engelske muffinbrød
- 2 æg
- 2 skiver bacon
- lidt smør
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Tø eventuelt dine muffins op natten over i køleskabet.
- Tænd din ovn på 180 grader.
- Sæt 2 bageringe på en plade med bagepapir under. Læg de to stykker bacon pænt ved siden af.
- Kom de to æg ned i hver siden bageringe, pisk dem let sammen med lidt salt og peber ved hjælp af en gaffel så blommen ‘åbner sig’, men ikke så de er helt uniforme.
- Kom dem i ovnen sammen med dine optøede muffinbrød (er de ikke optøede, kan du med fordel komme muffinbrødene i ovnen lidt før dine æg. Efter cirka 7-8 minutter (når din bacon og æg begynder at se færdige ud) kan du tage det hele ud af ovnen.
- Prik huller i midten af muffinbrødet hele vejen rundt, og separer så de to halve fra hinanden. Smør begge sider med lidt smør. Saml dem med en skive cheddarost nederst, derefter 1-2 skiver bacon og så ægget. Kom dem eventuelt i ovnen igen i eftervarmen i cirka 1 minut så osten smelter. Server med det samme og nyd dine hjemmelavede Egg McMuffin.
froleprotrem
Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Thanks!
Thomas
Hi there
Can you write in danish? At the moment I am not seeking new writers. However, that might change in the future 🙂
zortilonrel
Yay google is my king aided me to find this great web site! .