Om Vildt opskrifter:

Mennesker har jaget vildt siden forhistorisk tid og vildt er stadig en stor del af naturen omkring os. Både dyrevildt og fuglevildt er eftertragtede delikatesser i mange lande. Det er meget sunde og naturlige spiser med et tydeligt særpræg. Der udføres et stort arbejde for at holde bestanden af vildt ved lige. Udsætning af fugle er et nyere begreb der også er kommet til. Jagtsæsonen i Danmark strækker sig fra den 1. september til den 31. januar, men perioderne herimellem er forskellige for de forskellige arter. Alt vildt der handles i Danmark skal kontrolleres af en dyrlæge og der findes kun få godkendte virksomheder i Danmark der efterfølgende må behandle vildtet. Man skal altid være opmærksom på at vildt er meget magert, og derfor skal det tilberedes særdeles varsomt.  



Opskrifter i kategorien Vildt:


Agerhøne flamberet med calvados
Agerhøne som i Normandiet
Agerhøns i flødelinser
Agerhøns med æblestuvet selleri
Andebryst med fersken
Bison Ribeye Maitre d'Hotel
Bisonfilet med portvin
Bisontournedos
Braiseret fasanbryst med kål og æble
Braiseret vildsvinesteg
Brede pastabånd med kanin
Cognacsyltede tyttebær
Dyrebov bourguignon
Dyrebov med korender
Dyregryde med champignon
Dyrehakkebøf med nye kartofler i pesto
Dyrehakkebøffer
Dyrehakkebøffer med hvidvinskartofler
Dyrekød med tranebær-citrussauce i wok
Dyrekølle i fløde med druer og svampe
Dyrekølle med abrikoser og hvidløg
Dyrekølle med svampesauce
Dyrekølle med æble-peber sauce og selleri-kartoffelpuré
Dyreragout
Dyreragout
dyreragout med dyresmåkød
Dyreragout med svampe
Dyreragout med tomat, peber og løg
Dyreryg
Dyreryg med Waldorfsalat
Dyresteak med krydderurter og tomat
Dyresteak med lynstegte asparges
Dyreterrine
Dådyrsteaks med æbler og selleri
Elgmedailloner
Elgragout
Elgsteg med krydderurter
Elsdyrfilet med honningristede kartofler
Elsdyrsteak med svamperisotto og grissini med krydderolie
Farserede skovduer
Farseret skovdue med spinat og sprødstegt selleri
Fasan à la Normande
Fasan i kål
Fasan med hvide asparges i mousseline
Fasan med sommerkål og flødesovs
Fasanbryst med citrus kanel sauce
Fasanbryst med gazpachosauce
Fasanfilet med rejer og dild
Fasanfilet med vindruer og pasta
Fasanpate
Fondue Bourguignonne
Gammeldags dyreryg
Gammeldags gråand med flødesauce
Grillstegte vildsvineribben
Grillstegte vildsvinesteaks
Gråand i portvin
Gråand med blommesauce og ferskner
Gråand med spidskål og sennepskorn
Gråandebryst med nye rødbeder i bouillon
Gråandefilet med roquefortsauce
Hare med krydderurter
Hareragout
Hareragout med bacon og kastanier
Hareryg i flødesovs
Helstegt dådyrkølle
Helstegt skovdue med svampesauce
Helstegt vildsvineryg
Indbagt fasanfilet
Krikand med flødesauce
Krokodille tournedos
Kronkalvekølle med rødkål og kastanier
Kronkalveryg med tranebærsovs og ristede jordskokker
Kudufilet med parmesan og tomat
Kudukølle med skorzonerrødder i filodej
Kudusteak med rødvinssauce
Kænguru med ingefær
Kænguru med kiwi og dadler
Kænguru med tomat og oliven
Kængurusteak med salsa verde
Kængurutyksteg med æbler og honning
Marineret dyrebryst med fetasalat
Marineret stegt vildsvinekølle
Maurisk kebab af dyr med picadillo
Ragout af dyrenakkesteg
Rensdyrfilet med rødløgskompot
Rødvinsmarineret dådyrsteg
Rødvinssauce med vildtsmag
Rødvinsstegt fasanbryst
Sauce Simple
Sika ryg med sennepssauce
Sikakølle med rosmarin og rodfrugter
Skovdue med rabarberkompot og nye kartofler
Skovdue med valnødder og salat af syltede svampe
Sneppe med sneppebrød
Springbuk med pærer og koriander
Springbuk med sojabønner
Springbukkølle med pærer, abrikoser og mandler
Springbuksteak med æble
Sydfransk Vildsvinegryde
Tournedos af hakket vildsvinekød
Tyttebærgelé
Vild struds
Vildgås med oliven
Vildgåsebryst med gratinerede majroer
Vildsvinekoteletter med chili
Vildsvineragout
Vildsvineragout
Vildsvineragout med Svampe
Vildsvineryg med rosmarin og honning
Vildsvinesteak med fennikel, ærter og dild
Vildsvinesteak med salvie og ost
Vildsvinesteg med hvidløgsspinat
Vildsvinesteg med majspickles
Vildthakkebøf med hele hvidløg
Vildtpaté
Waldorfsalat - klassisk opskrift
Waldorfsalat - til vildtretter, kødretter eller fjerkræ
Zebra bøffer m/ rodfrugter og timiansauce