Om Fjerkræ opskrifter:

   



Opskrifter i kategorien Fjerkræ:


Agerhøne flamberet med calvados
Agerhøne som i Normandiet
Agerhøns i flødelinser
Agerhøns med æblestuvet selleri
And à l’orange
And med grønærter
And med madagascarpeber
And med oliven
Andebryst med grøn peber
Andebryst med pærer og stegte grøntsager
Andebryst med valnøddesauce
Andeleverpuré
Artiskokhjerter med røget andebryst
Barbecue orange kylling med bagte rødbeder
Barbeque kylling med cheddar kartofler og majssalsa
Barbeque Mix med kartoffelgratin og rødvinssauce
Basilikum kylling med porresauté
Berusede vagtler
Braiseret fasanbryst med kål og æble
Braiseret kalkunbryst med rosmarin
Caecars Lun salat med kylling og sprøde parmesanchips
Chili con carne af kyllingefars
Chili-lime filet med passions-ananas salsa
Citron-marinerede kyllingelår
Citronmarineret kylling
Coq au vin - med svinebryst
Coq au vin (kylling i rødvin) med koldhævet flütes
Corn Chowder med kylling, bacon og majs
Due med tomat og salvie
Duer i skilt sovs
Duer med grønærter
Duer som i Toledo
Enchiladas
Entrecôte af and med svampefrikassé
Farcerede peberfrugter
Farserede duer med portvin
Farserede kyllingeoverlår
Farserede skovduer
Farserede udbenede poussiner
Farserede vagtler
Farseret kalkun
Farseret skovdue med spinat og sprødstegt selleri
Fasan à la Normande
Fasan i kål
Fasan med hvide asparges i mousseline
Fasan med sommerkål og flødesovs
Fasanbryst med citrus kanel sauce
Fasanbryst med gazpachosauce
Fasanfilet med rejer og dild
Fasanfilet med vindruer og pasta
Fasanpate
Fransk berberiandebryst med bouillonkartofler
Franske berberi andelår i Dijonsauce
Fyldt kyllingefilet med røget skinke
Fyldt provencalsk kyllingefilet
Gammeldags gråand med flødesauce
Gammeldags kylling med agurkesalat
Grillet hvidløgskylling
Grillet kylling med banan og black beans
Grillet sandwich med blandet kyllingesalat
Grillstegte kyllingelår
Grydestegte poussiner med krydderurter
Grydestegte vagtler
Græsk kylling med kartofler oliven og græsk gede tzatziki
Græsk kylling med ovnstegte kartoffelbåde
Gråand i portvin
Gråand med blommesauce og ferskner
Gråand med spidskål og sennepskorn
Gråandebryst med nye rødbeder i bouillon
Gråandefilet med roquefortsauce
Gul kylling som i Sevilla
Gul poussin i grønt
Gul poussin i tomat
Gul poussin med græskar-risotto
Gåsebryst med linser
Hakket lever
Helstegt Canette med stegte kartofler
Helstegt fransk unghane
Helstegt skovdue med svampesauce
Hot Wings med Tzatziki og grillet bagekartoffel
Hvidvins-braiseret kalkunbryst med basilikum
Hønsefond
Indbagt fasanfilet
Indbagt perlehønebryst med urter og bacon
Italienske kalkunruller
Juleand med gammeldages brun sovs
Kalkunbryst i tunsauce
Kalkunbryst med rabarberchutney og pinje-ris
Kalkun-cuvette
Kalkun-lasagne med blegselleri
Kalkunschnitzel Creole
Kogt unghane i selleri
Krikand med flødesauce
Krydrede kalkunfrikadeller
Kylling bagt med feta & pistacienødder
Kylling Caponata med persillepesto
Kylling i appelsinsauce
Kylling i chili-rødt
Kylling i chokoladesauce
Kylling i cola
Kylling i persillecreme
Kylling i rød karry i wok
Kylling i wok med nudler og savoykål
Kylling med cous cous fyld og ovnbagte sweet potatoes
Kylling med fennikel
Kylling med pastagrøntsager
Kylling med porre- og kartoffelbund
Kylling med ratatouille
Kylling med spinat
Kylling med symfoni af mad
Kylling stegt med majroer i hvidvinssky
Kylling tikka masala med spinat nigella
Kyllinge Rosmarinspyd og jordskokkerisotto
Kyllinge Satay spyd med kokosdip
Kyllinge Spaghetti bolognese med champignon
Kyllinge steaks med rucola og svampe
Kyllingebryst Diable
Kyllingebryster marineret med lime og ingefær
Kyllingefrikadeller med rissalat
Kyllingegryde
Kyllingelever med valnødder i rødvinssky
Kyllingeleversauté
Kyllingelår med asparges
Kyllingelår med svampe og parmaskinke
Kyllingerulle med nødder og druesalsa
Kyllingesalat med mango, papaya og rejer
Kyllingesteaks med salvie og aubergine dip
Kyllingetournedos med kartoffelsalat
Lasagne Kylling med majs
Lasagne med kalkun
Lasagne med kylling, spinat og svampe
LemonPepper kotelet med honning braiserede persillerødder
Lynstegt kinesisk kylling med sød sesam-sojasauce og chili
Lynstegt kylling,chorizo peberfrugt og linser med Salsa Mojo
Lynstegt kyllingebryst
Marineret andebryst med Ananas chutney
Marineret kalkunschnitzel med spinat
Marokkansk kylling
Marokkansk majskyllingebryst
Mexicansk chili kylling med grov guacamole
Orientalsk and
Ovnstegte kyllingelår med rosa pebersauce
Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips
Parma-lår med polenta-sellerigratin
Pasta med kylling og hvidløgsristede svampe
Pasta med kylling og rødbedepesto
Pasta med kylling, parmaskinke og gorgonzola
Pasta pastinak og kylling
Perlehøne i stegeso
Perlehøne med linser
Perlehønebryst med mild sennep
Perlehønebryst med nøddesauce
Perlehønebryst med sesam og urtesauce
Perlehønebryst med tomat og oliven
Perlehønebryster i svøb af spinatblade
Polenta-paneret unghanebryst med tomatkompot
Pollo con arroz (kylling med ris)
Pollo Diavolo
Poussiner med abrikos-rosmarinsauce
Poussiner med skorzonerrødder og spinat
Ragout af andehjerter
Rødvinkylling med svampe
Rødvinskogt andebryst med ovnkartofler
Rødvinsmarineret kylling med mexicanske ris
Rødvinsstegt fasanbryst
Salat af kyllingelår med Rucola
Salat med kråser af and
Saltindbagt kylling med linseragout
Shepardspie med kylling
Skovdue med rabarberkompot og nye kartofler
Skovdue med valnødder og salat af syltede svampe
Små kødboller i thaikarry med kokos
Sneppe med sneppebrød
Southern fried chicken med urtekrydret kartoffelmos
Spansk Barbeque kylling
Spansk kyllingegryde
Sprængt gåsebryst
Sprængt kalkuncuvette med peberrod
Sprængte poussiner
Sprød kinesisk and
Stegt and med æbler og svesker
Stegt foie gras med julesalat og æbler
Stegt gås med pærer, rosiner og mandler
Stegte kyllingevinger
Stegte vinger med asiatisk papayasalat
Sur-søde barbecue spareribs
Syltede kyllingebryster
Terrine de Foie Gras
Thai kylling i kokosmælk med rice pilau
Thai-karry kylling
Thanksgiving Kalkun
Tortillaer med kyllingefyld
Unghanebryst med basilikum, flødeost og urtesauce
Unghanebryst med spinat og feta
Vagtelfrikassé
Vagtler med chokolade og rødvin
Vagtler med druer
Vagtler med svampesovs
Vildgås med majroer
Vildgås med oliven
Vildgåsebryst med gratinerede majroer