<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Pizza med spinat, rejer og artiskok

~ Pizza med spinat, rejer og artiskok



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel
Fyld:
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
200 g reven
mozarella
1 dåse artiskokhjerter
300 g frosne optøede rejer
2 tsk oregano



Fremgangsmåde

•Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme.
•Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.
•Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
•Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
•Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
•Fordel ost på dejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.
•Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
•Bag pizzaen i 12-15 min.
Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød.
Energi:
Pr. person:
2400 kJ (580 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 56%
Fedt: 20% (13 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Velbekomme!