<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Smørcookies

~ SMØRCOOKIES, opskrift på Cookies – Smørcookies



Ingredienser

(12-16 stk.)100 g blødt smør2 ¼ dl sukker1 æg, 3 ¼ dl mel½ tsk. Bagepulver½ tsk. Salt50 g hakket chokoladefintrevet skal af ½ økologisk appelsin.



Fremgangsmåde

Rør smør og sukker sammen og tilsæt ægget. Bland mel, bagepulver og salt og rør dette i smørblandingen. Tilsæt chokolade og appelsinskal og tril dejen til kugler, der lægges på en plade med bagepapir og trykkes lidt flade. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i 10-14 min. alt efter størrelse. Lad dem afkøle på en rist. Cookies er bløde, når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde, når de er helt afkølede. Opbevares i en tæt dåse.

Velbekomme!