<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Cognacæg

~ COGNAC-ÆG. Opskrift på Cognacæg



Ingredienser

100 g smør eller margarine
1 1/2 dl piskefløde
300 g mørk chokolade
3 spsk Dansukker Lys Muscovadoråsukker
2 tsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
4 spsk kakao
3 spsk cognac
Pynt
1 spsk kakao
4 spsk Dansukker Flormelis



Fremgangsmåde

Bring fløde og fedtstof i kog i en kasserolle. Tilsæt chokoladen i mindre stykker og derefter muscovadoråsukker, vaniljesukker og kakao. Rør, til chokoladen er smeltet. Tilsæt cognac. Lad det hvile i køleskabet natten over.
Formes til æg, som dyppes i en blanding af kakao og flormelis. Opbevares i køleskab.

Bonusinformation

30 stk



Velbekomme!