<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




After Eight-terrin

~ AFTER EIGHT. Opskrift på After Eight-terrin



Ingredienser

3 dl piskefløde
600 g mælkechokolade
2 spsk Mørk Muscovadoråsukker
50 g blødt smør eller margarine
260 g After Eight



Fremgangsmåde

Hak chokoladen fint. Giv fløden og Muscovadoråsukkeret et opkog, og hæld blandingen over chokoladen. Rør, indtil massen er jævn. Tilsæt fedtstoffet, og rør det godt sammen. Hæld lidt af cremen i en aflang form, læg After Eight-chokolade ovenpå, og dæk til med creme. Fortsæt med at lægge ingredienserne i lag, og sørg for, at det øverste lag er creme. Stil terrinen køligt, så den kan stivne. Dyp hurtigt formen i varmt vand, når terrinen skal tages op. Skær tynde skiver med en kniv, der varmes i varmt vand.

Velbekomme!