<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Brunetter

~ BRUNETTER. Brunetter - Dejlig småkage opskrift



Ingredienser

60 g. mel
150 g smør eller margarine
150 g melis
50 g mandler
2 æg
50 g let bitter blok chokolade.



Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad (en mindre kasserolle oven i en større med koghedt vand i). Rør sukker og smør hvidt og blødt og rør ét æg ad gangen i denne masse. Skold, smut og hak mandlerne, bland dem med melet og rør denne blanding i dejen skiftevis med den smeltede chokolade. Fordel dejen i en lille, velsmurt bradepande og bag ved jævn varme, 175 grader, i 10-15 min. Kagen hæver ikke noget videre og synker let til en temmelig flad kage, når den tages ud af ovnen. Skær denne kage ud i kvadrater, når den er næsten kold.

Bonusinformation

Ca. 24 stk.



Velbekomme!