<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Pasta Willemoes

~ Pasta Willemoes med fløde og ost - en lækker opskrift



Tilberedningstid: 20 minutter



Denne opskrift er til 2 personer



Ingredienser

250 g frisk pasta
125 g kalkunbacon
1 pose pinjekerner
1 rødløg
2 fed hvidløg
Frisk basilikum - en håndfuld
1 Cremefine til madlavning
1 bøffelmozzarella
Revet parmesanost - en håndfuld
Salt
Peber
Rapsolie til stegning



Fremgangsmåde

Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken, og sigt pastaen.

Pinjekerner ristes på en tør pande ved høj temperatur, indtil de tager farve. Læg pinjekerne på en tallerken, og steg herefter kalkunbacon på panden, indtil det bliver sprødt.

Røgløg og basilikum snittes, og hvidløg presses i en hvidløgspresser. Svits løg og hvidløg på en pande med høje sider, og tilsæt basilikum, det stegte bacon, de ristede pinjeker samt cremefine. Bøffelmozzarellaen skæres i små tern, og tilsættes sammen med det revne parmesan (gem lidt parmesan til pynt).

Sovsen varmes igennem og den kogte pasta tilsættes. Smag retten til med salt og peber, og server straks.

Bonusinformation

Pasta Willemoes smager allerbedst når den er varm og frisklavet



Velbekomme!