<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Chokoladekage med ananas

~ CHOKOLADEKAGE MED ANANAS, opskrift på chokoladekage med ananas



Denne opskrift er til 12 personer



Ingredienser

240 gr. Margarine
240 gr. Sukker
4 Æg
360 gr. Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
2 dl. Letmælk
1 dl. Ananasjuice. konserves
120 gr. Mørk chokolade 44%
Hældes over kagen:
1 1/2 dl. Ananasjuice. konserves

Glasur:
150 gr. Flormelis
2 spsk. Ananasjuice. konserves

Pynt:
Citronmelisse, frisk *



Fremgangsmåde

Pisk margarine og sukker til det er luftigt Rør derefter æggene i et ad gangen. Ananasjuice og mælk blandes i, mel og bagepulver sigtes i og vendes i dejen, sammen med den hakkede chokolade.

Dejen hældes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 35 minutter.

Derefter prikkes kagen og juicen hældes ud over.

Afkøl kagen helt og smør glasur på

Bonusinformation



Velbekomme!