<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Pasta bolognaise

~ PASTA BOLOGNAISE OPSKRIFT - Nem opskrift på lækker pasta og bolognaise



Tilberedningstid: 120 minutter



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

Ingredienser:
Til bolognaise:
500 g oksekød (oksefars)
1 stor revet gulerod
6 dl letmælk
2 fed hvidløg, finthakkede
2 finthakkede løg
En dåse tomat pure
500 gram Tomat passata
1 oksebouillon terning
4 laurbærblade
1 spsk tørret oregano
Olivienolie til stegning
2 stk salt
1 stk peber

250g pasta
2 liter vand, tilsat 3 tsk salt



Fremgangsmåde

Pasta bolognaise er altid et hit, og sådan gør du: Riv guleroden på et rivejern, og snit løg og hvidløg meget fint.

Olivienolien opvarmes i en gryde, og løgene svitses i nogle minutter. Derefter tilsættes hvidløg og gulerod, og det hele svitses i yderligere et par minutter. Tilsæt oksefarsen og brun det sammen med de øvrige ingredienser. Dette giver et godt grundlag for din bolognaise.

Mælk hældes ved, og retten koger lidt ind. Så tilsættes resten af ingredienserne, og der smages til med salt og peber.

Når det hele koger, skrues ned for blusset, og din bolognaise skal simre ved låg. Jo længere tid du lader bolognaise simre, jo bedre bliver den.

Bolognaisen skal mindst simre i 30 minutter, men gerne i flere timer.

Bring vandet i kog, og husk at tilsætte salt. Kog pastaen heri, efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og server pasta bolognaise. Velbekomme!

Bonusinformation

Pasta bolognaise er godt til både hverdag og fest



Velbekomme!