<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Lyserøde Macarons med hvid creme

~ LYSERØDE MACARONS, opskrift på lyserøde Macarons med hvid crem



Ingredienser

Lyserøde Macarons med hvid creme

Macarons stammer fra Frankrig, og disse flotte og velsmagende kager som er blevet et kæmpe hit i Danmark.
Der er vel nærmest ikke en af de kendte TV-mad værter der ikke har prøvet at lave disse Macarons.
De findes i masse af farver og størrelser og med lækkert fyld.
Mange bruger faktisk også disse kager som værtindegaver, eller til andre små gaver.

Denne opskrift giver mellem 25-35 styk dobbelte Macarons kager, alt efter den størrelse du gerne vil have.

Macarons Dejen:
140 gram mandler
200 gram flormelis
1 teske vaniljesukker
3 æggehvider
1 spiseske sukker
Rødfrugtfarve som vil give den lyserøde farve

Macarons cremen:
100 gram smør
75 gram flormelis
100 gram flødeost naturel
Skal fra Lime frugt og saften derfra.



Fremgangsmåde

Blend de smuttede mandler.

Kom de finthakkede mandler i en skål, og sigt flormelis og vaniljesukker gennem en sigte ned i mandelmelet, og bland det.
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukker.
Pisk 1 min., til hviderne er mere stive. Vend æggehviderne i mandelmelet, og bland det.
Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt 50-70 små toppe ud på bageplader med bagepapir, husk at du skal lave en god afstand mellem.

Lad dem stå i min. 30 min. Det er vigtigt at de får lov at stå i mindst en halv time. De skal have lov at sætte sig lidt.

Bag kagerne i en 140 grader varm ovn i 11-13 min. Lad makronerne stå på bagepladen i 10 min, inden du flytter dem over på en rist.

Den lyse creme:
Rød smør og flormelis sammen, derefter rør du flødeost, limeskaller, og limesaft i.

Kom fyldet imellem to kager - wupti dine Macarons er færdige.

Bonusinformation

Lyserøde Macarons med hvid creme



Velbekomme!