<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Macarons, chokolade med chokolade crem

~ MACARONS, super opskrift på lækre chokolade Macarons



Ingredienser

Macarons

Macarons stammer fra Frankrig, og disse flotte og velsmagende kager som er blevet et kæmpe hit i Danmark.
Der er vel nærmest ikke en af de kendte TV-mad værter der ikke har prøvet at lave disse Macarons.
De findes i masse af farver og størrelser og med lækkert fyld.
Mange bruger faktisk også disse kager som værtindegaver, eller til andre små gaver.

Denne opskrift giver mellem 25-35 styk dobbelte Macarons kager, alt efter den størrelse du gerne vil have.

Macarons Dejen:
140 gram mandler
3 spiseske kakaopulver
200 gram flormelis
1 teske vaniljesukker
3 æggehvider
1 spiseske sukker

Macarons Chokolade cremen:
150 gram mørk chokolade 70 %
75 gram smør
fintrevet skal fra 1 økologisk appelsin
1 spiseske honning



Fremgangsmåde

Blend eller hak mandlerne.

Kom de finthakkede mandler i en skål, og sigt kakao, flormelis og vaniljesukker gennem en sigte ned i mandelmelet, og bland det.
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukker.
Pisk 1 min., til hviderne er mere stive. Vend æggehviderne i mandelmelet, og bland det.
Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt 50-70 små toppe ud på bageplader med bagepapir, husk at du skal lave en god afstand mellem.

Lad dem stå i min. 30 min. Det er vigtigt at de får lov at stå i mindst en halv time. De skal have lov at sætte sig lidt.

Bag kagerne i en 140 grader varm ovn i 11-13 min. Lad makronerne stå på bagepladen i 10 min, inden du flytter dem over på en rist.

Smelt chokoladen sammen med de øvrige ingredienser over vandbad. Stil chokoladecremen køligt, til den er nem at styre.

Kom fyldet imellem to kager - wupti dine Macarons er færdige.

Bonusinformation

Dejlig opskrift på super flotte chokolade Macarons



Velbekomme!