<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Jødekager

~ JØDEKAGER, opskrift på lækre Jødekager



Tilberedningstid: 20 minutter



Denne opskrift er til 80 personer



Ingredienser

Jødekager

250 g. Hvedemel
½ teske Hjortetaksalt
150 g. Smør
100 g. Sukker
1 Æg

Til pensling af Jødekager:

1 Æg

Pynt til dine Jødekager:
Kanel
Sukker
Smuttede Mandler

Denne portion giver cirka 80 flotte Jødekager.



Fremgangsmåde

Mel og hjortetaksalt blandes.

Fedtstoffet smuldres heri.
Sukker blandes i.
Dejen æltes sammen med ægget.

Jødekage dejen skal hvile koldt i et par timer.

Rulles tyndt, udstikkes, pensles med sammenpisket æg, drysses med kanelsukker og hakkede mandler på midten.

Bagetid: cirka 5-6 min ved 200 grader.

Bonusinformation

Jødekager hører julen til og er en super Julekage, men den smager jo faktisk godt hele året.



Velbekomme!