<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Chokolade Kage

~ CHOKOLADE KAGE, Opskrift på lækker Chokolade Kage



Tilberedningstid: 30 minutter



Denne opskrift er til 16 personer



Ingredienser

Chokolade Kage

8 spiseske Kakao
340 g. Hvedemel
400 g. Sukker
1 stor teske Natron
1 stor teske Bagepulver
1 knivsspids Salt
3 Æg
200 g. Smør
3½ dl. Vand

Chokolade kage glasur:
4 spiseske Kakao
275 g. Flormelis
3 spiseskeer Smør
Knap 3 teskeer Kanel
0,75 dl. Sødmælk



Fremgangsmåde

Sigt de tørre dele sammen.
Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk grundigt.

Dejen hældes i en bradepande cirka 30 x 40 cm.
Bages på næst nederste rille cirka 35-38 minutter ved 170 grader.

Kagen skal helst være lidt klæg i midten når den er færdig.

Glasur:
Kakao, flormelis, smør (stuetemperatur), kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.

Om denne Chokolade kage:

Chokolade kagen er velegnet til frysning og er faktisk stadig virkelig god efter en tur i fryseren.

Chokolade kagen er også super god hvis den bliver toppet med kokos.

Denne Chokolade kage er helt fantastisk og absolut min favorit Chokolade kage, og tro mig, jeg har smagt mange...

Smag denne Chokolade kage og kom i himmelen - Helt fantastisk god opskrift

Bonusinformation

Bemærk at Chokolade kagen kan pyntes med mange forskellige ting



Velbekomme!