<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Brunekager

~ BRUNEKAGER, opskrift på dejlige lækre Brunekager



Tilberedningstid: 25 minutter



Denne opskrift er til 180 personer



Ingredienser

Brunekager

300 g. Smør
250 g. Brun farin
250 g. Sirup, mørk
15 g. Kanelstang
7,5 g. Stødt Nelliker
½ teske Potaske
640 g. Hvedemel
65 g. Smuttede Mandler
Pomeransskal
Sukat

Brunekager fyld:
Sukat
Pomeransskal



Fremgangsmåde

Kog smør, mørk farin og sirup sammen i en gryde.
Tilsæt krydderier.
Når det er koldt tilsættes mel, mandler, pomerans og sukat. Form til runde ruller/stænger, som lægges i køleskab.

Skær dem i papirtynde skiver og bag ved svag varme 170 grader.

Bonusinformation

Brunekager er et must til jul, men smager jo faktisk godt hele året.



Velbekomme!