<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Lasagne Hakket Oksekød

~ LASAGNE HAKKET OKSEKØD, opskrift på Lasagne hakket oksekød



Tilberedningstid: 25 minutter



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

Lasagne hakket oksekød

Kødsauce
2 spsk. smør & olie
500 gram hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
5 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)
1 spsk. sukker
2½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
12 forkogte lasagneplader (ca. 200 g)
3/4 liter Mornaysauce 5%
50 g Gratineringsost
2½ spsk. rasp



Fremgangsmåde

Bagetid: Ca. 35 min. ved 200°.

Kødsauce:
Varm fedtstof i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits kødet i cirka 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg og svits i cirka 2 min.
Tilsæt bladselleri og svits i yderligere cirka 2 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog saucen ved jævn varme og uden låg i cirka 15 min. Smag kødsaucen til.

Del kødsaucen i 4 portioner og lasagnepladerne i 3 portioner. Læg først en portion kødsauce i et smurt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 31 cm). Hæld ca. 1¼ dl ostesauce over. Dæk med en portion lasagneplader. Fortsæt i nævnte rækkefølge - slut med ostesauce. Drys ost og rasp over og bag lasagnen midt i ovnen.
Lad den trække tildækket i ca. 10 min.

Super lækker lasagne med hakket oksekød, du vil elske denne lasagne

Bonusinformation

En rigtig Lasagne er med hakket oksekød, så kan vi lide den og sådan skal lasagnen være



Velbekomme!