<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Skovhøjens krydderkage

~ SKOVHØJENS KRYDDERKAGE, opskrift på skovhøjens krydderkage



Ingredienser

100 gr blødt smør
250 gr sukker
3 æg
2 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
125 g mel
2 tsk. bagepulver
1 dl creme fraiche



Fremgangsmåde

Det bløde smør piskes med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt. Derefter blandes krydderier, mel, bagepulver og til sidst creme fraiche.

Dejen hældes i en smurt meldrysset form, der rummer ca. 1 1/2 ltr., og bager på nederste rille ved 200 grader i 45-50 minutter. Prøv med en strikkepind om kagen er bagt, når bagetiden er forbi.

Kagen afkøler 5-10 minutter, vendes derefter ud af formen og afkøler på en rist.

Bonusinformation



Velbekomme!