<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Chokolade-sandkage

~ CHOKOLADE-SANDKAGE, opskrift på chokolade-sandkage



Tilberedningstid: 25 minutter



Denne opskrift er til 8 personer



Ingredienser

200 g. Smør
200 g. Sukker
3 Æg
250 g. Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1/2 dl. Sødmælk
100 gram Mørk chokolade (44%)
1 spsk. Rasp el. mel



Fremgangsmåde

Smør en kageform på 1 1/2 liter og drys med mel el. rasp. Stil ovnen på 170 grader

Rør smør og sukker luftigt og tilsæt 1 æg ad gangne. Bland bagepulver i melet og tilsæt det skiftevis med mælken. Tilsæt det grofthakkede chokolade.

Hæld dejen i formen og bag 1 time.

Bonusinformation



Velbekomme!