<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Restekage

~ RESTEKAGE, opskrift på restekage



Ingredienser

200 gr smør el. margerine
200 gr sukker
3 æg
reven skal og saft af 1 appelsin
3 spsk appelsinsaft
200 gr mel
1 tsk bagpulver

Fyld:
50 gr hakket chokolde
50 gr hakket mandler
50 gr hakket cocktailbær
50 gr hakket sukat
50 gr hakket pomeranskal
100gr hakkede figner
50 gr rosiner
2 spsk mel



Fremgangsmåde

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft skiftevis med mel og bagepulver. Bland det hakkede fyld i. Kom dejen i en smurt og meldrysset brødform(1½ liter) og bag kagen 1-1¼ time ved 175 grader.
Fyldet kan varriere meget af hvad resterne i skabet byder på !

Bonusinformation



Velbekomme!