<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Hvidkåls Lasagne

~ HVIDKÅLS LASAGNE, opskrift på Hvidkåls lasagne



Tilberedningstid: 30 minutter



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

Lasagne med hvidkål

600 g. Kalv og flæskekød hakket 14-18%
200 g. Løg, pillet vægt
2 fed Hvidløg
100 gram Gulerødder, skrællet vægt
1 teske Paprika
1 teske Chili, stødt
1 Bouillonterning
1 dl. Tomatketchup
godt 1 dl. Vand
Salt og Peber

1 kg Hvidkål
5 dl. Mornaysauce 5%



Fremgangsmåde

Svits revet løg og hvidløg i lidt olie.
Drys paprika og chili på, derefter kødet.
Gulerødderne rives
Det revne gulerod, ketchup samt terning og vand hældes ved, og retten snurrer i cirka 14-16 min. uden låg.
Smages til med salt og peber.

Hvidkål snittes fint, læg et lag i bunden af et ovnfast fad, kødsaucen hældes over, og derefter et lag hvidkål igen. Herover hældes saucen.

Sættes i ovnen 200 grader i 25 min.

Lad den hvile lidt inden I spiser.

Bonusinformation

Prøv denne lækre hvidkåls Lasagne, den er faktisk ret god og en noget anderledes lasagne



Velbekomme!