<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Kanelstænger

~ KANELSTÆNGER, dejlig opskrift på Kanelstænger



Tilberedningstid: 35 minutter



Ingredienser

Kanelstænger

250 gram smør
360 gram mel
150 gram flormelis
1 spiseske vand

2 sammenpisket æg
1 dl. sukker
1 spiseske kanel

Der bliver ca. 85 Kanelstænger ud af portionen.



Fremgangsmåde

Ælt smør i tern, mel, flormelis og vand til en småkagedej og lad den ligge på køl ½-1 time.

Del dejen i 15, rul til stænger og læg dem på bageplader med bagepapir. Tryk stængerne lidt flade.

Pensl med æg og drys med kanelsukker.

Skær hver stang i 6-7 stykker.

Bag 7-8 min ved 180 grader. De skal være ret brune for at de bliver helt sprøde.

Lad kagerne køle helt af, knæk dem fra hinanden og opbevar dem i en kagedåse.

Bonusinformation

Kanelstænger, som vi elsker dem, prøv denne opskrift



Velbekomme!