<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Rigtig ckokoladekage

~ RIGTIG CHOKOLADEKAGE, opskrift på rigtig chokoladekage



Ingredienser

150 g. smør
1½ dl. fløde (13%)
175 g. sukker
250 g. mel
3 æg
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker
150 g. mørk chokolade
1 spsk. kakao

Glasur:
150 g. chokolade



Fremgangsmåde

pisk smør og sukker sammen og rør æggeblommerne i en ad gangen. Rør vanille sukkert i. Chokolade og kakao smeltes sammen i fløden. Lad det køle lidt, inden det røres i dejen. Mel og bagepulver blandes og røres i. Pisk æggehvidderne stive og vend dem i til sidst. Hæld dejen i en smurt sandkageform, 1 1/2 l. Bag kagen ved 175 grader i ca 50-60 min. Skær kagen fri fra formen, lige efter den er taget ud af ovnen. Når kagen er helt kold, vendes den ud af formen. Smelt chokolade over vandbad og fordel det over kagen.

Bonusinformation

Super lækker chokoladekage



Velbekomme!