<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Hasselnøddekager med Chokolade

~ HASSELNØDDE-KAGER, opskrift på dejlig Hasselnøddekager med Chokolade



Tilberedningstid: 25 minutter



Denne opskrift er til 14 personer



Ingredienser

Hasselnøddekager med Chokolade

6 æg
200 gram sukker
225 gram hasselnødder
2 teske bagepulver
400 gram mørk chokolade
150 gram smør
100 gram hakkede hasselnødder



Fremgangsmåde

Del æggene og pisk blommerne lette og luftige med sukker.
Blend hasselnødderne til fint nødde pulver, bland dem med bagepulver og vend det i sukker massen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i lidt ad gangen.
Hæld massen i 2 bradepander med størrelsen 20x30 cm. Bradepander beklædt med bagepapir og bag cirka 50 min ved 160 grader.
Lad kagen køle helt af og lav imens ganachen.
Smelt chokolade og smør sammen over vandbad til det er glat.
Afkøl massen i køleskab til den er så tyk at den kan smøres på kagen uden at løbe og uden at kagen går i stykker.
Skær kanterne af bunden og skær den i 14 firkanter.
Læg bundene sammen tre og tre med et tyndt lag ganache.
Fordel resten af ganachen på de fire kanter af hver kage og vend den i hakkede nødder. Smør derefter ganache på toppen.
Lad kagerne køle ½ time eller mere i køleskab inden de serveres.

Bonusinformation

Denne opskrift er høj klasse, prøv Hasselnøddekager med Chokolade



Velbekomme!