<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Verdens bedste kiksekage

~ opskrift på Verdens bedste kiksekage



Ingredienser

250 gr palmin
2 æg past.
50 gr flormelis
25 gr kakao

250 gr firkantede kiks



Fremgangsmåde

1 aflang bageform beklædes med bagepapir

Smelt palmin på svag varme.

Pisk æg og flormelis hvidt og luftig. Tilsæt kakao og rør det i massen, til den er uden klumper.

Hæld noget af palminen i æggemassen, bland det og hæld resten af palminen i, lidt ad gangen. Rør kraftigt mellem hver gang, så massen ikke skiller.

Bred et lag af kakaoblandingen ud i formen, læg et lag kiks over, så de ligger tæt. Fortsæt med at lægge kiks og chokolade i lag. Øverste lag skal være chokolade.

Stil kagen i køleskabet til den er stiv. Dæk den til, når den er stiv, men lad den stå ca 1 døgn og trække.

Vend kagen ud og skær den i pæne skiver. Servér den kold.

Velbekomme!