<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Frisk cheesecake

~ Frisk cheesecake, opskrift på frisk cheesecake



Ingredienser

2½ dl mel
½ dl sukker
1 tsk. revet citronskal
1¼ dl smør
1 æggeblomme, pisket
½ tsk vanilie esssens
2½ pk. flødeost
1 tsk citronskal, revet
1½ spsk. mel
1/2 tsk. salt
¾ dl sukker
2 æg
1 æggeblomme
2 spsk fløde



Fremgangsmåde

start med at tænde ovnen på 200°.
Bund:
Bland mel, sukker og revet citronskal. Skær smørret i og lav det smuldret. Saml dejen med æggeblommen og vanilien.
forbag bunden i ca. 10 min.

Fyld:
skru ovnen op til 260°. Pisk flødeosten til den er blød og glat, tilsæt vanilie og citronskal. Bland mel, salt og det sidste sukker og vend det lidt af gangen med flødeosten. Tilsæt æg og æggeblomme lidt af gangen. Rør forsigtigt fløden i. Hæld dejen op i den forbagte bund og bag i 5-8 min. Sæt varmen ned til 100° og bag videre i 60 min.

Bonusinformation

super frisk cheesecake, med citrus smag



Velbekomme!