<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Baileys cheesecake

~ Baileys cheesecake, opskrift på Baileys cheesecake



Tilberedningstid: 35 minutter



Denne opskrift er til 8 personer



Ingredienser

225 g digestive kiks
125 g smør
12 spsk. Baileys
6 små blade husblas
400 g flødeost naturel
50 g flormelis
3 dl piskefløde
½ tsk. cacao
høvlet chokolade



Fremgangsmåde

Smelt smørret og knus kiksne deri. Læg det ned i en 20-25 cm springform og pres det ned med bagsiden af en ske. Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeost og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen. I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten/bailey med let hånd. Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. tre timer. Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og cacao.

Bonusinformation



Velbekomme!