<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Hytteost Pizza

~ HYTTEOST PIZZA. Else's Hytteost Pizza



Tilberedningstid: 30 minutter



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

1 pizzadej - færdig 400 g - Lav det evt. selv
25 g smør
400 g rensede kyllinge-inderfileter
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
4 zittauerløg i halve, tynde ringe 300 g
200 g chalotteløg i tynde både
5 forårsløg i tykke ringe 100 g
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 spsk hakkede friske oreganoblade
250 g Hytteost
50 g fintrevet parmesanost



Fremgangsmåde

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.

Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og lad den hvile i ca. 10 min.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Del kyllinge-indefileterne på langs og steg dem 2 min. ved kraftig varme og 2 min. ved jævn varme - vend af og til.

Tag inderfileterne af panden, drys med salt og peber og hold kødet varmt.
Kom de 3 slags løg i panden og drys med salt og peber. Steg ved kraftig varme i 3 min. og jævn varme i 7 min. - rør af og til. Tilsæt oregano og smag løgene til.

Træk imens bagepapiret over på den varme bageplade og forbag pizzabunden midt i ovnen - slå dejen ned undervejs, hvis den hæver sig. Tag bunden ud, fordel hytteost og parmesan og bag pizzaen færdig midt i ovnen.

Tag pizzaen ud og fordel de stegte løg og kyllingekødet på bunden.

Server den varme pizza med det samme.

Velbekomme!