<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Bruscetta med marinerede rejer

~ BRUSCETTA MED REJER, opskrift Bruscetta med marinerede rejer



Denne opskrift er til 4 personer



Ingredienser

2 spsk. rapsolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. Dansukker Rørsukker Flormelis
1/2 kg rejer med skal
2 salatløg
1 tomat
1 fed hvidløg
1-2 minibaguetter
Pynt
Dild



Fremgangsmåde

Rør olie, vineddike og flormelis sammen i en skål. Skyl rejerne, og læg dem i marinaden. Skyl salatløgene grundigt, og skær dem i tynde ringe. Skold, flå og udkern tomaten. Skær tomaten i små tern. Bland løgskiver og tomattern i rejemarinaden. Pil og del hvidløgsfeddet. Skær brødet i skrå skiver, og rist dem. Gnid de nyristede brødskiver med hvidløg. Fordel rejemarinaden på brødskiverne. Pynt med dild. Serveres med det samme.

Velbekomme!