<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Anismarengs

~ Anismarengs - dejlig julekage



Ingredienser

ca. 30 stk.
2 æggehvider
1 ½ dl Dansukker Sukker
2 knsp. stødt anis
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Revet skal og saft fra 1 usprøjtet appelsin
50 g mørk chokolade
Margarine og mel til pladen



Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne til fast skum. Tilsæt sukker, anis, vaniljesukker og appelsinskal. Sæt dejen på en bageplade med smurt og meldrysset bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Kom chokolade i en lille sprøjtepose i plastic og læg den i en skål med varmt vand indtil chokoladen er smeltet. Klip spidsen af posen, og sprøjt lidt chokolade over marengsene.

Velbekomme!