<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Napoleonshatte

~ NAPOLEONS-HATTE, opskrift Lækre Napoleonshatte



Ingredienser

ca. 25 stk.
Dej
150 g hvedemel
50 g Dansukker Flor med chokoladesmag
100 g smør eller margarine
1 lille æggeblomme
Fyld
50 g søde mandler
75 g Dansukker Lys Muscovadoråsukker
1 lille æggehvide



Fremgangsmåde

Hak mel, fedtstof og flor med chokoladesmag sammen. Tilsæt æggeblomme, og arbejd det sammen til en dej. Lad dejen hvile i køleskabet, mens fyldet laves.
Skold, smut og mal mandlerne. Bland mandlerne med muscovadoråsukker og æggehvide.
Rul dejen ud, og udstik runde kager på ca. 6 cm i diameter. Læg en klat fyld på hver kage. Saml kagen om fyldet med tre fingre, og tryk til, så den lukkes godt. Sæt napoleonshattene på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter.

Velbekomme!