<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Pærekage

~ PÆREKAGE, Opskrift på Pærekage



Ingredienser

(8 port.)
4-6 pærer
1 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk Dansukker Vaniljesukker
3 æg
2 1/4 dl mælk
1 dl Dansukker Sukker



Fremgangsmåde

1. Tænd for ovnen på 225°. Smør en tærteform.
2. Skræl, udkern og halvér pærerne. Skær de halve pærer i skiver næsten helt igennem. Læg dem i formen.
3. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt melblandingen, og pisk til en jævn dej. Hæld dejen over pærerne.
4. Strø sukker over pærerne. Bag pærekagen midt i ovnen i 15 minutter, sænk derefter temperaturen til 175°, og lad den bage i yderligere 20 minutter.
5. Pærekagen serveres lunken med en klat letpisket fløde.

Velbekomme!