<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet
Mandelstjerner småkager

~ MANDELSTJERNER. Opskrift på Mandelstjerner småkagerIngredienser

Ca. 50 kager
275 g mel
250 g smør eller margarine
3 spsk. sukker
5 mandler
5 bitre mandler
3 æggehvider
reven skal af ½ citron.

Bland mel, sukker og de malede mandler. Hak smørret (margarinen) her over i til bliver en grynet masse. Tilsæt først æggehviderne, så den revne citronskal og arbejd dejen sammen. Rul den ud til en ½ cm tyk plade og udstik kager med en stjerneformet kageudstikker. Pensl med det sammen piskede æg, drys med te sukker og grofthakkede mandler og bag kagerne på smurt plade ved jævn, god varme, 200 grader, omkring 8 minutter. Tag dem af pladen og lad dem køle af på en bagerist.Fremgangsmåde

Ca. 50 kager
275 g mel, 250 g smør eller margarine, 3 spsk. sukker, 5 mandler, 5 bitre mandler, 3 æggehvider, reven skal af ½ citron.

Bland mel, sukker og de malede mandler. Hak smørret (margarinen) her over i til bliver en grynet masse. Tilsæt først æggehviderne, så den revne citronskal og arbejd dejen sammen. Rul den ud til en ½ cm tyk plade og udstik kager med en stjerneformet kageudstikker. Pensl med det sammen piskede æg, drys med te sukker og grofthakkede mandler og bag kagerne på smurt plade ved jævn, god varme, 200 grader, omkring 8 minutter. Tag dem af pladen og lad dem køle af på en bagerist.

Velbekomme!