<< Hop til Kategori-oversigten eller galleriet




Julekage - Irsk Julekage opskrift

~ Julekage - Irsk Julekage opskrift, Fedtfattig julekager



Ingredienser

50 g hakket sukat
50 g hakket pomeransskal
50 g hakkede cocktailbær
75 g korender
125 g rosiner
3 dl stærk te
2 æggehvide
1 æg
200 g farin (ca. 3½ dl)
375 g mel (ca. 6½ dl)
2 tsk bagepulver
dansk vand.



Fremgangsmåde

Der kan skæres ca. 24 stykker kage.
Dejen er noget fast i konsistensen og der kan med fordel tilsættes lidt danskvand, for at gøre den lettere.
Udblød hakket sukat, hakket pomeransskal, hakkede cocktialbær, korender og rosiner i stærk te 1-2 timer.
Pisk æg og æggehvider skummende med farin.
Bland mel, bagepulver og den udblødte frugt og te i.
Kom dejen i en form (ca. 20x30 cm).
Bag kagen 30-35 min. Ved 175 grader.

Bonusinformation

Kagen er fryseegnet.



Velbekomme!